Καθώς το έργο LIFE ASTI οδεύει προς την ολοκλήρωσή τουσας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τελικό Συνέδριο αυτού, το οποίο θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου 2022.

Το Τελικό Συνέδριο του έργου LIFE ASTI θα επικεντρωθεί στα τελικά αποτελέσματα και τα επιτεύγματα του έργου LIFE ASTI και θα πραγματοποιηθεί ως υβριδική εκδήλωση στις 19 Μαΐου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου Α’1). Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης, στον παρακάτω σύνδεσμο: Φόρμα Εγγραφής.

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://lever.webex.com/lever/j.php?MTID=m6ff27883add594eaeebe3bbea6de04ef (Αριθμός συνάντησης: 2550 5442110, Κωδικός πρόσβασης: MDhj5p2cDX5)

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως στην εκδήλωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα σχετικά με την πανδημία covid-19 που ισχύουν την ημέρα της εκδήλωσης.

Μπορείτε να βρείτε την Ατζέντα της εκδήλωσης εδώ. Το έργο LIFE ASTI εστιάζει στην επίδραση της Αστικής Θερμικής Νήσου (ΑΘΝ) και στην ανθρώπινη υγεία αναπτύσσοντας και αξιολογώντας ένα σύστημα αριθμητικών μοντέλων που θα οδηγήσουν στη βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη και μελλοντική προβολή του φαινομένου της ΑΘΝ και της επίδρασής του στην υγεία των κάτοικοι σε τρεις πόλεις της Μεσογείου: Ρώμη, Θεσσαλονίκη (Δήμος Θεσσαλονίκης και Δήμος Παύλου Μελά) και Ηράκλειο.