Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ολοκληρωμένα Έργα

Πελάτες GET SDI Portal

Χώρες

Χρόνια Αξιόπιστης Παρουσίας

company infographic 2022

Η Προσέγγισή Μας

Συμβάλουμε στην κεντρική διαχείριση κάθε μορφής πληροφορίας που σχετίζεται με τη θέση με στόχο την απόκτηση κοινής επιχειρησιακής εικόνας, την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων και την παροχή σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στον επαγγελματία και στον πολίτη.

Η οργάνωση της πληροφορίας γίνεται σε μια κεντρική χωρικά ενεργοποιημένη Βάση Δεδομένων, ενώ η πρόσβαση στα δεδομένα πραγματοποιείται με τη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών που βασίζονται σε ανοικτά πρότυπα (OGC, ISO, Inspire). Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να υποστηρίξουμε εξειδικευμένες «κάθετες» εφαρμογές σε τομείς όπως το περιβάλλον, ο χωρικός σχεδιασμός, ο πολιτισμός, η ενέργεια.

Τεχνολογικά βασιζόμαστε στην αξιοποίηση ελεύθερων / ανοικτού κώδικα λογισμικών (ΕΛ/ΛΑΚ) και εργαλείων. Το λογισμικό GET SDI PORTAL, το περιβάλλον ανάπτυξης διαδικτυακών χαρτογραφικών εφαρμογών που χρησιμοποιούμε, έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από εμάς και αποτελεί και αυτό ελεύθερο λογισμικό που διατίθεται με το αδειοδοτικό μοντέλο GPL3.

Οι Πελάτες μας

Είπαν για Εμάς

Η ΥΓΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει υλοποιηθεί  με εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ που ανέπτυξε επιτυχημένα η GET και αποτελεί παράδειγμα ανοικτής διακυβέρνησης και υποδομή ουσίας  για την λειτουργία μίας σύγχρονης έξυπνης πόλης.
Συμεών Μισιρλόγλου

Προϊστάμενος Τμήματος GIS, Δήμος Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού μας Σχεδιασμού, βρήκαμε ένα πολύτιμο συνεργάτη με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και επαγγελματισμού! Διασυνδέσαμε τα δεδομένα από όλες τις Διοικητικές Ενότητες και όλες τις Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας, με δεδομένα ανοιχτού κώδικα και πάντα σύμφωνα με όσα ορίζει η ευρωπαϊκή οδηγία INSPIRE. Διαπιστώσαμε πως η ομάδα της GET, εκτός από υψηλή τεχνογνωσία και κατάρτιση, διαθέτει κάτι ακόμη σημαντικότερο: αίσθημα ευθύνης και συνεργατικότητας. Θεωρούνται πια για εμάς συνοδοιπόροι, πάντα υποστηρικτές της προσπάθειας, σε κάθε επίπεδο, χωρίς την παραμικρή επικοινωνιακή, τεχνική ή χρονική υστέρηση. Μαζί καταφέραμε να πάει η Περιφέρεια Κρήτης ακόμα ένα βήμα παραπέρα, με την καταχώρηση του GIS Crete στο τμήμα καινοτομίας του Υπουργείου Εσωτερικών. Τιμούμε την εμπιστοσύνη και τη υπευθυνότητα που έχουν επιδείξει όλο αυτό το διάστημα και τους θεωρούμε πλέον μέρος της δικής μας «ομάδας».

Ερμιόνη Ε. Γιαλύτη

Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη Κρήτης

Ο Γεωπληροφοριακός χάρτης της ΡΑΕ αποτελεί στην Ελλάδα το πρώτο επιτυχημένο έργο διάχυσης γεωχωρικής πληροφορίας προς τον επαγγελματία, στο οποίο εφαρμόζονται πλήρως οι εκτελεστικές διατάξεις της Οδηγίας Inspire. Η πλατφόρμα ΕΛ/ΛΑΚ GET SDI Portal που χρησιμοποιεί, έχει αποτελέσει τη λύση για πολλά αντίστοιχα έργα της Δημόσιας Διοίκησης στον τομέα αυτό.
Αλέξανδρος Καπέλλος

Διευθυντής Πληροφορικής, Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

GET SDI Portal

Ολοκληρωμένη Χαρτογραφική Πλατφόρμα Ανοικτού Κώδικα. Ιδανική λύση για την ανάπτυξη διαδικτυακών χαρτογραφικών εφαρμογών και χωρικά ενεργοποιημένων διαδικτυακών πυλών. Αποτελεί διεπαφή για μια Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών (INSPIRE, SDI) και μετράει ήδη περισσότερες από 65 εγκαταστάσεις σε φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεδομένα για DIGITAL TWINS

Μέσω της λύσης Data for Digital Twins συλλέγουμε τα επίπεδα δεδομένων (πληροφοριών) που απαιτούνται για μια σαφή κατανόηση των στοιχείων που συνθέτουν την πόλη σας. Καθιστούμε δυνατή την ψηφιακή πλοήγηση στην πόλη σας, την επιθεώρηση και αξιολόγηση τοποθεσιών χωρίς φυσική παρουσία,  και παρέχουμε πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της πόλης για όλους τους πολίτες.

Open Data

  • Για Κυβερνητικούς Φορείς
  • Για Αναζητητές Δεδομένων
  • Για Δημιουργούς Δεδομένων
  • Για Προγραμματιστές
  • Για Πολίτες

Η Αποστολή Μας


Να αναγνωριστούμε ως ο καλύτερος πάροχος λύσεων Γεωπληροφορικής στην Ελλάδα, που βασίζεται σε ανοικτά πρότυπα, ανοικτό/ελεύθερο λογισμικό, ανοικτά δεδομένα και συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της κοινωνίας και το διαμοιρασμό της γνώσης.

Οι Αξίες Μας

ανοιχτή γνώση

Ανοιχτή Γνώση

αξιοπιστία

Αξιοπιστία

καινοτομία

Καινοτομία

ομαδικότητα

Ομαδικότητα

βελτίωση

Συνεχής Βελτίωση

ποιότητα

Ποιότητα

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας!